If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на 166 - гр. Априлци, 9-10-ти юли
Алиооо колегите!!! Аз пък смятам че точно това събитие е повод всички да покараме в група и да се съберем някъде около централна България за да доидат повече коли все пак.Вие покраи София си се събирате редовно всяка седмица не е ли така.
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Алиооо колегите!!! Аз пък смятам че точно това събитие е повод всички да покараме в група и да се съберем някъде около централна България за да доидат повече коли все пак.Вие покраи София си се събирате редовно всяка седмица не е ли така.
Колега, не го приемай лично, но:
1. Тоя филм сме го гледали неведнъж: зор, зор, да е някъде, хранене на "шопите" и т.н., а накрая се събират пак само хора от София и вместо повече коли идват по-малко;
2. Карането в група се прави от мястото на събитието до някое близко място (до 20-тина км), както в случая съм предложил да отидем до Орешака или Троянския манастир;
3. Априлци не е толкова далеч от централна България;
4. През последните 3 години имаше общи мероприятия в Търново, Трявна, Дряново/Габрово и Елена, затова предлагам да не повтаряме тези места;
4. Както споменах, поне 90% 100-те регистрирани във форума 166 живеят в София, така че може да отстъпим 50-тина км в полза на мнозинството;
5. Ако изобщо успеем да направим Националната среща на 166 традиционна, това ще е веднъж годишно - смятам, че може да се преглътне;
6. В София не се виждаме всяка седмица; и
7. Коментари от сорта "по-близо", "по-централно" не вършат никаква работа. Приемат се конкретни предложения, които да се обсъдят. В момента, в който се уточнят датите и се съберат поне 3 разумни предложения, ще пуснем анкета и ще решим чрез гласуване.
Италфестът тази година е плануван за 11-ти септември, така че дългият уикенд 4-6 септември се оказва неподходящ за нашата среща.
От друга страна, идеята е да направим един уикенд извън града, което не изисква кой знае какво мислене и подготовка, така че може да го направим през юли, а после може да направим нещо пак през октомври. Според мен, ако се съберем над 10 коли, пък и всеки с половинката си (над 20 човека общо), има всички предпоставки да изкараме весело и приятно. Какво ще кажете?
Италфестът тази година е плануван за 11-ти септември, така че дългият уикенд 4-6 септември се оказва неподходящ за нашата среща.
От друга страна, идеята е да направим един уикенд извън града, което не изисква кой знае какво мислене и подготовка, така че може да го направим през юли, а после може да направим нещо пак през октомври. Според мен, ако се съберем над 10 коли, пък и всеки с половинката си (над 20 човека общо), има всички предпоставки да изкараме весело и приятно. Какво ще кажете?
И аз мисля, че юли е по-добре, но нещо ме притеснява липсата на ентусиазъм от страна на съфорумците.
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Колеги, дайте да уточним кой може на 3-4 юли и кой - на 10-11. Вече не става въпрос за предпочитания, а за възможност. Който има възможност и за двата уикенда, е редно да се съобрази с останалите и да приеме датата, на която мнозинството имат възможност.
...аз си мисля,че 3-4 юли е по-добре, защото на 11 е финала на световното...
Колега, финала ще си го гледаме в къщи, защото е в неделя чак в 21.30 ч., а ние ще се разотиваме най-късно в ранния следобяд (до 12 ч. трябва да освободим стаите все пак). Освен това, на 3-ти юли (събота) има 2 мача (от 17 ч. и от 21.30 ч.), а другата събота, на 10-ти, има само един. Който иска може да го гледа и там - все пак и в хотелите, и по заведенията има телевизори.
Още 2 аргумента за 10-11-ти:
1) 3-4-ти се пада веднага след честването на 100-годишнината в Милано, така че на тези, които ще ходат там, ще им дойде малко нанагорно;
2) НЕкои хора получават заплатите си в началото на месеца, та на 10-11-ти ще им е по-финансовосвободно.
аз на 3-4 немога защото тогава някъде съм се родил и мисля да отида по морето да се правя на щайга но другата дата е добре само Коки ако не дойда с Алфата няма да се сърдиш най-вероятно ще дойда с "тостера" за излагация
Comment